Джаджи

Как да скриете вашата история на Snapchat

За голямо съжаление на всеки тийнейджър на планетата, Snapchat става все по -популярен сред възрастните. Разбира се, едно приложение, предназначено да изложи по -личните аспекти на живота ви, е задължително да доведе възрастните в беда с, да речем, шефове, колеги, бивши пламъци и др. Тъй като хората стават все по -загрижени за публичния и професионалния си имидж в приложението, на Snapchat се налага да започне да търси по -усъвършенствани начини за защита на личния живот. Междувременно има някои неща, които можете да направите, за да предпазите нежеланите очи от любопитни снимки.

Как да скриете вашата Snapchat история

Как да скриете вашата история на Snapchat

Вашата история на Snapchat е хранилище на снимки, които искате хората да могат да виждат в свободното си време. Снимките в Моята история продължават 24 часа, преди да изчезнат. Можете да редактирате кой има възможност да види историята ви. Следвайте тези стъпки от камерата на Snapchat.

  1. Докоснете иконата на призрак в горния ляв ъгъл. Ако използвате bitmoji, той ще изглежда като вашия bitmoji.
  2. Докоснете иконата за настройки в горния десен ъгъл.
  3. Превъртете надолу до Вижте Моята история под Кой може… и го докоснете.
  4. Изберете една от трите налични опции.

Можете да позволите на всички да видят вашата история. С други думи, всеки, който реши да ви последва (независимо дали ги познавате или не), ще надникне.

Можете да позволите само приятели да видят вашата история. Това означава, че хората трябва да ви следват И вие трябва да ги следвате, преди да видят вашата история.

Можете да персонализирате кой може и не може да види историята ви от вашия списък с приятели. Ако изберете тази опция, докоснете имената на приятели, които НЕ искате да гледат вашата история.

Как да скриете всички снимки

Всъщност не е нужно да скривате всичките си снимки. Когато изпращате снимка по традиционния начин, можете да изберете на кого в списъка си с контакти да я изпратите. Този списък ще включва приятели и някои последователи. Последователите, които не са ваш приятел и които са задали поверителността на своите контакти на „само приятели“, няма да се появяват в този списък.

Как да скриете чуждите снимки

Може би сте тук, защото ви е омръзнало да виждате постоянни актуализации на някой друг. Не искате да ги прекратите, защото обичате да надниквате от време на време в тяхната история. Какво правиш? Ако не са ви приятели в приложението (с други думи, не ви следват обратно), лесно можете да им попречите да ви щракнат, без да ги прекъсвате.

  1. Докоснете иконата на призрак в горния ляв ъгъл. Ако използвате bitmoji, той ще изглежда като вашия bitmoji.
  2. Докоснете иконата за настройки в горния десен ъгъл.
  3. Превъртете надолу до Свържи се с мен под Кой може… и го докоснете.
  4. Избирам Моите приятели.

В този случай няма начин да се отделят конкретни потребители.

Да кажем, че не искате да правите това. Имате много последователи, които не следвате, и с удоволствие получавате случайни снимки от тях. Как можете да спрете този един потребител да ви хване? Прост. Вие ги блокирате.

  1. Докоснете иконата на призрак в горния ляв ъгъл. Ако използвате bitmoji, той вместо това ще изглежда като вашия bitmoji.
  2. Докоснете Добави приятели.
  3. Потърсете името им в Snapchat.
  4. Докоснете името.
  5. Докоснете Настройки.
  6. Докоснете Блокиране.

Вола. Вече няма да чувате този човек. Между другото, те също няма да видят нито едно от вашите снимки.

Могат ли потребителите да кажат дали са били блокирани?

Не излизат известия, ако блокирате някого или скриете историята си от него. Следователно няма да стане веднага очевидно. Но решителният потребител може да използва трикове, за да заключи, че е блокиран. И ако просто скриете историята си от тях? Е, те няма да могат да видят вашата история. Така че предполагаме, че те ще си помислят, че нещо се е случило. По -добре започнете да предлагате някои добри обяснения.