PC & Mobile

Как да изтриете акаунта си в Snapchat [юни 2020 г.]

Snapchat може да бъде страхотно приложение, но може би се притеснявате, че някой може да прави хартиени копия на вашите снимки, без да знаете. Или просто не бихте могли да се занимавате повече с това. И в двата случая вероятно се чудите: как да изтриете акаунт в Snapchat? Е, ние сме тук, за да обясним.

Нека да разгледаме как можете да изтриете за постоянно своя акаунт в Snapchat чрез мобилното приложение или уебсайта за настолни компютри.

Как да изтриете своя акаунт в Snapchat

Подобно на повечето приложения за социални медии, може да е трудно да разберете как точно да изтриете за постоянно своя акаунт в Snapchat.

Има два начина да изтриете приложението си Snapchat: или на уебсайта на работния плот на Snapchat, или чрез мобилното приложение. Ще разгледаме двата метода по -долу.

Изтрийте своя акаунт в Snapchat на работния плот

Първо ще разгледаме как да изтриете вашия Snapchat акаунт от уебсайта на настолното приложение на приложението.

След като отворите вашия уеб браузър по избор от вашия смартфон, таблет, Mac или компютър, отидете на Snapchat.com.

Превъртете надолу до дъното на страницата и кликнете върху поддържа.

След като стигнете до страницата за поддръжка, въведете „изтриване на акаунта ми“ в лентата за търсене. Вариантът Изтрий моя акаунт, ще се появи. Продължете напред и щракнете върху него.

Това ще ви отведе до страница, обясняваща последиците и процеса на изтриване на вашия акаунт. Препоръчваме да прочетете това, тъй като това е постоянно изтриване; искате да се уверите, че наистина искате да изтриете акаунта си.

Ако сте доволни от това, което четете, можете да намерите връзката към портала за изтриване на акаунт под заглавието, Как да изтриете акаунта си в Snapchat:

След като щракнете върху тази връзка, Snapchat ще ви пренасочи към страница с молба да влезете във вашия акаунт в Snapchat.

Ако виждате само екран за влизане в Snapchat, тогава можете да въведете своя имейл и парола, без да изтривате акаунта си веднага. След това Snapchat ще ви пренасочи към друга страница с молба да изтриете акаунта си.

Ако Snapchat ви отведе директно на страницата за изтриване, въвеждането на вашия имейл и парола ще изтрие за постоянно вашия акаунт.

Страницата за изтриване на акаунт изглежда така:

След като потвърдите изтриването, акаунтът ви първо ще бъде деактивиран за 30 дни. Ако решите, че не искате да изтриете за постоянно своя акаунт, просто влезте отново. В противен случай акаунтът ви ще бъде изтрит след този период.

Изтрийте своя Snapchat акаунт чрез мобилното приложение

Ако предпочитате да изтриете акаунта си направо от телефона си, можете да го направите чрез официалното мобилно приложение Snapchat, въпреки че отнема малко копаене.

Отворете приложението Snapchat на мобилното си устройство с iOS или Android. След това следвайте процеса по -долу, за да изтриете акаунта си в Snapchat.

Първо докоснете снимката на потребителския си профил в горния ляв ъгъл на главния екран:

Сега в горния десен ъгъл на страницата на вашия профил докоснете Настройки икона:

В настройките на Snapchat превъртете надолу, докато стигнете до поддържа раздел и изберете Имам нужда от помощ:

Това ще ви отведе до Страница за поддръжка, която има лента за търсене отпред и в центъра. В тази лента за търсене въведете „изтриване на акаунта ми“ и изберете Изтрий моя акаунт когато се появи:

След това Snapchat ще ви отведе до Поддръжка за изтриване на акаунт страница, където ще ви бъдат представени всички по -фини подробности относно изтриването на вашия акаунт. Ако сте доволни от всичко, което виждате, продължете и докоснете портал за акаунти връзка точно под Как да изтриете вашия акаунт в Snapchat заглавие:

Оттам Snapchat ще ви отведе до истински страница за изтриване на акаунт. Той ще ви предостави последно предупреждение за това какво означава изтриването на вашия акаунт, преди да поиска да въведете данните си за вход. За да изтриете за постоянно вашия акаунт в Snapchat, въведете информацията си и докоснете продължи:

Профилът ви вече е изтрит!

Ето го. Ако наистина искате да изтриете своя акаунт в Snapchat, оставете го да престои поне тридесет дни, след като първоначално сте решили да го изтриете, и той ще изчезне, след като изминат тези тридесет дни.